Nytt inlägg

...tänkte jag skriva men njaae får nog bli imorgon istället! .. Hade inte fått in några kunder imorgon så jag tog ledigt istället... gott gott...jeje.. see ya!

Faster Malin

Igår va min lediga dag, så jag hade frågat MIa innan om jag fick låna Casper, å det fick ja ju såklart ;) Men innan jag hämtade honom så hann jag med en frukostfika med kuzinan!! =) Gott o roligt !!
Hämtade Casper vid halv tolv på dagis, dom var på väg ut o när han fick syn på mig så skrek han "Målin, Målin, Målin" medans han sprang emot mig! Haha..Om inte Det gör en GLAD så vet ja inte vad!! =)
Vi åkte hemåt, Casper talade om för mig hur jag skulle köra, "du får starta bilen nu", "backa nudå" osv.. heh..
Vi hann med o se på Ducktales, Barnen i bullerbyn och åka till leksaksaffären =) ......Casper ville ha allt i affären, förutom det han sa att han redan hade hemma.. ;) Men tillslut blev det ett bowlingspel. Så det testade vi såklart när vi kom hem igen!!
Haha... det bästa va nog när han gick ut på balkongen o kollade "vad mysigt ni har här ute", "jättemysigt här"..haha gullunge.. Va rätt trötter när han hade åkt hem, (all cred till dig Mia hehe..), men kul hade vi!! (jag) =)
Så det är bara å hojta till när det behövs barnvakt!! =)








Slängde in ett kort på Minus som ligger gott =)

Helg..

Igår va det luuugnt, lagade kyckling, klyftpotatis o tatziki (den va det wajsslok i!!!) Kikade på Australia, tyckte den va riktigt bra faktiskt! Lång mys-pys film!! Inte helt fel skådespelare o titta på heller ;P mohahha...Drack lite vin o en cider slank ner oxå.. gick o la mig runt 01, Tobbe hade sin vanliga fredagsritual o skulle spela poker. Men icke kunde jag somna hepp, magkatarr till tusen, så ligga ner va ju inget alternativ.. tror kl va strax efter 02 nångång när jag insåg att jag fick ta en tablett o sätta mig i soffan en stund...sen gick vi båda o la oss runt 03..
Idag har vi varit hos mina föräldrar ute vid Furuhäll o ätit lunch, va smaskens!! Åkte hem vid 15 o då kom Tobbes mamma, syster o Purre o hälsade på o fikade.

Ikväll händer väl inte för mkt heller, blir Robinson, lite käk, har några cider o en flaska vin kvar så det går nog åt =) ..
Usch är såå rastlös i kroppen, men trött ändå.. hmm..känns som jag vill göra ngt men vet inte vad och orkar inte ändå.. haha..Jobbigt!!
Såna här dgr önskar man att man hade en trädgård och framförallt en Grill !! ..

Jaa... ska antingen ta tag i nåt o göra elr sjunka ner i soffan... tror på det sista alternativet...
hejjs

Hujjedanemej..

Jag har varit o tränat, och det va faktiskt riktigt kul!!!! ..Lär väl ha go träningsvärk imorgon haha.. men då känns det ju att man gjort nåt!!  Cattis körde hårt med mej ;) Kanon!!! ... haha.. får se till o göra det lite oftare nu!!
Nee.. hade inte mkt vettigt o skriva, ville mest bara dela med mej av hur duktig jag tycker att jag varit! haha :P

Imorgon blire god mat, vin o förhoppningsvis ska vi kika på Australia!!

Hmm.. måste lägga ut mina skor på Tradera igen.. Ingen som är intresserad av ett par superläckra gladiatorskor?? strl 36?
Supersnygga, men jag har insett att jag aldrig kommer lära mig att gå i dom.. 10cm klack... typisch!

Här sitter jag..

..med mina papper o har det skoj. Försöker samla ihop alla papper jag ska lämna till revisorn för deklarationen. Mindre roligt..Fick en sovmorgon idag igen, men idag har jag inte sovit bort förmiddagen iaf!! .. Ska kolla dubbelavsnitt av Hem till Gården YES!! Sen ska jag åka till jobbet.. Usch igår va det segt, iofs började jag vid 14, med en kund och ensam med praktikanten. Sen var det lite segt, men men! ..Halvdag så shit the same.. Idag efter jobbet ska jag tro det eller ej, TRÄNA! haha.. den ni!! Neh ska faktiskt bli riktigt gött.. Så nu ska Cattis tvinga med mig varje torsdag förhoppningsvis haha.. Jag är så bra på att slingra mig undan med diverse ursäkter så jag sa till henne att jag ska med oavsett vilka undanflykter jag än kommer med!! =) Häpp, nu börjar det !!!! közzzzz

Mias makeover!

Här kommer lite bilder från Mias "helrenovering av håret" =)  .... Tycker själv att det blev förjävla snyggt ;)

Före
Grovklippning, denna hade kanske funkat oxå?=)
Sitter med toning...
Här klipps det..
NÄstan färdigt...
Slutresultatet!!!

Vårpromenad!

Tog med mina kissar ut på en promenad (tänkt så iaf..) Kom knappt en meter utanför dörren innan Minus skrek elr vad man ska kalla det ljudet, ni som hört henne mjaua vet att det vanligtvis inte kommer några höga toner =) Så hon la sig utanför dörren och vägrade gå.... Slänger in lite bilder..


  
Såhär långt kom Minus från dörren, ca 1 m....

Tussie hon ville ut o spana mera..

VÅR i luften!!

Härliga vädret verkar hålla i sig, underbart!! Idag har jag varit hos tandläkaren för rotfyllning gång #3. Så nu är det äntligen färdigt!!! Idag gick det faktiskt görbra, gjorde inte ont en enda gång, haha jag bad om extra bedövning innan så :D ...
Igår va vi o köpte en ny kamera!! Min gamla skruttiga kamera har blivit tappad i backen för många ggr så den har liksom gett sig =) .. konstigt det där.....
Så idag har jag lekt lite haha... Så här kommer lite bilder från lägenheten..

Är så härligt o fått klart!

Äntligen fått färdigtapetserat i sovrummet! Älskar den tapeten! Bara lite gardiner och tavlor som saknas nu!



Vårat fynd vi gjorde! 200 spänn för en soffa!! Skön är den dessutom! =)



O Tussie fick va med på kort oxå... =)

Ska nog ta o gå ut med henne lite i det fina vädret... Kommer antagligen bilder på det sen oxå haha...
RSS 2.0