Ja Bettan, jag uppdaterar oftast på fredagar... =)

Haha.. det konstaterade hon igår nämligen, och det stämmer väl hyfsat :P .. Bara blir så!
Sitter här på jobbet o har det segt, kund igen kl 14.. men ska äta lite strax o det är rätt gott o ha datorn här o fördriva tiden lite! Men blir att ´jag sitter o bjuder på massa grejjer på tradera haha... hittat såå snygg bikini från Ed Hardy som ja Vill Vill Vill ha!! Får la se............
PJuh i helgen eller rättare sagt Lördag blir det 2 kalas + fest... O alla i Skara givetvis.. Först ska vi till Tobbes mamma vid halv två, sen ska vi till Brorsans kl 15, och sen ska jag hem emellan och byta om för att vid 19 vara hos Kicki!! Får försöka hålla kalasandet hyfsat kort så jag hinner hem o göra mig iordning! Många som fyller år mars/april och sedan sept/okt.!!
Ikväll blir det nog en lugn kväll framför tvn, kolla på film o bara gotta sig.. slutar 16 idag så tänkte hinna ut en sväng på stan o fixa presenter!!
Vi kanske har fått tag i en soffa till datarummet, så förhoppningsvis har han inte sålt den tills imorgon!! Vore så gött o ha ordnat en så vi kan göra iordning där. Som för övrigt är helt urstädat nu!! Doktiiit =)
Nästa vecka ska vi tapetsera sovrummet!!!!! Det har jag längtat efter, såå trött på den delvis slipade Blåa tapeten där...
Pappa va hemma hos oss i onsdags o skulle sätta upp nätet på balkongen, sen vid 12 lämnade jag honom där för att åka till Skövde o hälsa på Maja! Hon bjöd på våfflor,(Våffeldagen!!) det va sååå gott, var allt längesen jag åt det.. satt o tjötade o så åkte jag hem strax efter 16. När jag är på väg hem får jag ett mms från pappa "Klart" stod det. då har han vart o köpt golv o lagt på balkongen o ställt upp möblerna, haha.. Tackar tackar =) Riktigt gott o ha det klart!! Så nu kan ´kissarna sitta ute o spana =)

Neeeh hörreni, nu ska jag ta o äta! Tobbe gjorde kasslergratäng igår, MUMS!! ;)

På återseende ;D

Fredag!!!

Äntligen helg igen!! Ikväll ska vi på bio i Skövde, Gran Torino ska vi se.. Hoppas den e  braaa!!
Lördag blir det fest, ska bli skojj, va ett tag sen jag va ute nu så jag är sugen på´t!! =)
Söndag ska ja på lite kalas eftersom mamma har fyllt år, har bästebästa presenten åt henne haha...
Osså ska vi åka ut till deras nya lägenhët som dom fått nyckel till idag, ute vid Vänerblick. Där kommer dom nog bo riktigt gott!!

Vi har bokat en resa idag juh!!!! 25 september åker vi till Cypern - Ayga napa!! Ska bli sååå jävla gött, o roligt o ha nåt o se fram emot i höst!! Hoppas på lite fint väder här hemma i Sverige när man har semester oxå =)


hepp, nu ska ja äta lite lunch!! pusssss

Uscha!

Gått o blivit förkyld igen.. MYCKET otippat för övrigt..
Veckan har varit jobb å sånt, helgen var lugn. Fredagen va en skön kväll framför tvn.. Lördagen var det dop för Wilmer-X, och några kort därifrån har jag icke eftersom min mupp-kamera inte tycker att kärlek ska vara ömsesidigt! Så tills jag har pengar o införskaffa mig en ny så får ni (JAG) klara er utan diverse ca-40-st-ego-malin-har-varit-ute-o-festat-bilder framöver =)
När vi kom hem så åkte jag med Bettan o handlade inför kvällen. Tobbe va hemma o kolla..hmmm...fotboll yes! ;) Så vi lagade mat tills Tobbe kom, det blev helstekt fläskfilé, klyftpotatis (tack marcus att du offrade travet för potatisen!!), mumsig sallad med allas favvoingridiens - Avokado - och gräddsås. (Men Bettan, va hände med gelén!?) .. 
JO för sjutton vet ni va.. vi har beställt tapet till köket! Kommer bli såå snöggve!! Älskar den tapeten!! Orkar inte lägga upp bild nu, så ni får komma o se sen ;P Så den blir som en fondvägg bakom köksbordet, och sen blir det mörkmörk-brun på den andra väggen, med förhoppningsvis vackert konstverk =) .. Tredje rummet är i princip utrensat snart oxå, höll på halv dan igår, fan va mkt skiiiit vi (JAG) har samlat på oss.. haha.. Så det åkte ner några lådor i förrådet, och några lådor ska iväg o slängas!! .. Känns rätt knepigt att vi bara bor i en tvåa fortf med ett heeelt rum extra som vi inte börjat använda än!

Pratade lite om vi skulle åka utomlands nåt i sommar, jag vill så gärna åka till Sicilien! Men å andra sidan så vore det så gött o åka iväg i höst, typ oktober o då är det nog ingen vidare värme där. Det är Då man verkligen behöver åka iväg egentligen... Ahh får la se vad det blir!

Nu ska jag parkera mig i soffan. Känns rätt skönt att jag har en kund kl 16 imorgon, har vart feberfrusen idag så inte mig emot o vila lite imorgon...haha... MIA: Fick på en bra låt nu!! E-type - far up in the air!!! Den e bra den =)

Grym helg!!

Har haft en riktigt rolig o grym helg!! I fredags slutade jag kl 15, åkte hem o gjorde mig iordning inför bilresan mot karlstad och - VOLBEAT! - som va göööörabra!!.. Hämtade upp töserna runt halv sex, o sen bar det iväg! Tog några timmar med diverse kisstopp, felkörning, och mcdonalds-stopp plus en fin liten tur inne i Kristinehamn (runt, runt...) =) ... Kom fram halv tio, hade en riktigt rolig kväll trots att jag va nykter!! Men då kan man ha kul åt alla andra som inte e nyktra ;) .. Körde hemåt runt halv tre, såklart körde jag fel o det tog väl en 20 min extra innan vi kom tillbaks o hittade rätt haha.. Då hade alla somnar o jag hittade bara till vägen över trollhättan vilken är en loiten omväg men skit samma, hellre det än o vela runt mer... så slutligen efter även Diverse stopp på vägen hem, landar jag i soffan kl 05.50.. Inser att det inte är ngn idé att gå o lägga sig eftersom jag skulle hämta kuzinan o K 07.30... Kollar på ett Vänner-avsnitt, packar, duschar o sen va det lagom att åka igen! Körde mot skövde, där vi hoppade på bussen. Tog sina timmar och det är riktigt segt at åka buss, men vi skulle ju på >METALLICA<. Bodde på ett hotell i Alvik, riktigt fräscht. Konserten va riktigt grym!! Skönt att bussen körde både fram o tillbaks till hotellet... Såg väldans fram emot både att sova och att få äta hotellfrukost, så jag ställde klockan på 08.45 och somnade gott. Vaknade 08.45, är van vid att snooza, så jag satte om alarmet kl 09 igen, men vaknade istället 10.50 av att Sara ringer haha.. OOoops!! Men gott sov jag iaf =) .. Va bara att ta sig upp  o göra sig iordning och packa ihop mina grejer, 11.30 gick bussen hemåt! Va ´hemma i Lidköping halv sex... Åkte o hyrde oss en film och ja kröp under täcket i soffan. Vi såg We own the night, den va faktiskt rätt bra! somnade som vanligt inte före 01, men sov himlans gott så det va lite segt imorse.... Hela förmiddagen hade ja tomt, så suttit vid datorn o kollat vänner avsnitt haha... Nu har jag kuzinan i frisörstolen med massa folie på huvudet.. Har även fått en snabbvisit av mamma o Casper som va ute o gick lite, Mia ligger hemma o va dålig stackare!! Tobbe åkte oxå hem från jobbet idag av att han mådde dåligt.. hmm är la mkt sån skit som går nu antar jag.. Ne, nu är det dags att skölja!
 

                  Tusen, tusen tack allihopa för en kanonhelg verkligen!!!!!!

Snart är det dags!!!

Till helgen blir det Volbeat i Karlstad på fredag!! Hem på natten kör jag :P ... Lördag 08 åker ja, kuzinan o K mot Skövde där vi ska hoppa på bussen till STHLM och METALLICA!!!!!! Fatta vilken helg!!! :D ... Ska bli så jääävla kul!! .. Särskilt efter denna pisshelg o vecka som varit...Ska bli lite smålyxigt med övernattning och hotellFRUKOST !! ...
Vet inte vad det varit med min mage denna helg/vecka.. Igår fick jag i mig lite ordentlig mat på kvällen, det va gott för magen! Både mamma o brorsan har ju legat kräksjuka i helgen, men jag har ju inte kräkts, bara mått illa o haft ont i magen o uppåt.. hade väl mina aningar redan från början om att det va magkatarr jag fått så har ätit omeprazol ifall om att...kom på exakt såhär mådde jag när vi va i Italien, o då fick ja ju ta mig till tant doktorn o hon kom fram till att det va detta så.. äh jaja.. huvudsaken är att jag mår bra nu!!!!! Idag har ja varit ledig, va på stan o fixade massa grejjer.. blev lite shopping oxå, hittade en söt liten klänning jag tänkte ha på Wilmers dop, och ett par svarta jeansleggnings, som  alla nu verkar ha, men huh! va sköna dom va =) .. satt som ett smäck! ...o sen blev det en liten jeansväst, som ja tycker är så snyggt på alla andra :D ...jeje..kanske inte riktigt min stil (?) men kul ändå =) ... Ikväll har vi skruvat upp gipsskivan bakom kylskåpet, gött o få bort rören som såg så tråkiga ut....
Nu blir det mat!!! tjoehjj!

RSS 2.0