Jag är tillbaks!! (kanske)

Haha... ja jag får väl ge det ett försök..Sommaruppehåll!??What!? Blev väl kanske liiite längre. O eftersom jag inte orkar skriva om allt sen sista inlägget så börjar jag från scratch, idag. Eller hmm.. nja får nog lägga in lite om julen =) Jag kommer definitivt inte skriva varje dag, men kanske nån gång ibland, när ja känner för det =) Kan väl räkna dom som läser på min ena hand, men ändå ;)
Vi börjar med julen som sagt. Varje höst när jag börjar längta mot julen, så känns det som att "ja men iår kommer jag få riktig julstämning" Och varje jul så blir jag lika besviken. Men nu kom jag ju fram till det gammal o vis som man är att det är för att man blivit "vuxen" (skratt)..Så ligger det till. Tråkigt men sant. Man saknar ju den känslan man hade i kroppen, förväntan! Men visst älskar jag julen ändå!! Supermysigt o va med familjen.

På dagen så kom Tobbes familj hem till oss, vi åt gott (o mkt) och öppnade klappar! Myspys. Skönt när det blir knytis så man slipper fixa allt själva! Sen åkte dom hemåt vid femtiden och vi drog oss iväg till nästa julfirande hos mor o far ute vid Furuhäll. Brorsan, Mia o barnen var oxå där. Där var det oxå mat, tomten kom med klappar och traditionell julgröt med rim =) O så hade pappsen köpt det nya spelet På Spåret, och de var riktigt kul men svårt!!

Här kommer lite kort från julafton:




Å imorrn är det nyårsafton. Nytt år, nya tag!? .. Nyårslöftet som vanligt - ta tag i träningen, röra på mig. Jepp återstår och se som sagt =) Är ju även så att jag som det ser ut nu, är arbetslös från februari. Men det är ju mitt eget beslut, och det känns bra. Genererade ju inte särskilt mkt pengar mitt nuvarande jobb, det har säkerligen en stor del i att jag "tröttnade". Kan heller inte påstå att jag helt tröttnat, men som det var så funkar det inte längre. Så jag sa upp mig, och nu har jag en månad kvar att jobba som sagt. Ta en paus, göra något annat och så får vi se var det leder mig. Så efter nyår så ska det skrivas iordning CV o skickas ut till så många som möjligt. Så får vi se om det nappar nånstans. Inte bästa tiderna att bli arbetslös i men tajming är inte allt ;)
Vi ska till Bettan o Marcus imorgon, ut till skogen (Väla) o fira både nyår o att Bettan fyller 25 år idag! HIPP HIPP HURRA!!! ... Ska bli trevligt!
På lördag blir det lite utgång i Skövde med floristtöserna o det ska bli skojj!!!

Nu ska jag bänka mig i soffan för resten av kvällen. Vi ses när vi ses igen ;) pözz på er
RSS 2.0