Hard work

Det har varit mycke mycke myckeee att ta in och hålla ordning på efter dessa två dagar!!  Men det verkar jättekul och jag trivs!! Ska bara lära mig alla produkter oxå haha...
Känns som ett bra företag, inte bara vilket kosmetikaföretag som helst, utan det finns en tanke bakom allt. Ska inte dra hela historien, läs gärna på deras hemsida! De gör så mycket gott, sen är inga produkter eller ingredienser testade på djur, mycket är ekologiskt och dom jobbar mycket med community trade och olika organisationer. Sen har dom ju riktigt bra grejjer!! Fick med massa prover hem, och idag köpte jag smink. Är redan såld haha..

Haft hemsk skallebank både igår och idag när jag kommit hem, märks att jag varit ifrån o jobbat ett tag! =)
Nu ska jag sätta mig i soffan o kolla Desperate.














See yaaa!!

Måndag

Snart ska jag iväg till... just det! JOBBET!! hahaha....  blir 3 hårda 4-timmarsdagar mån, tis o fre.
Ska bli såååå roligt!!! =)

Härliga Vår!

Igår var vi ute hos Bettsyboppen, åt gott och spelade På Spåret. Som jag för övrigt hade glömt, så vi fick åka hem o hämta det haha...

Underbart väder ute idag!! Vart en sväng på stan, köpte skor,parfym och inpackning! Blev likadana skor som jag har fast svarta haha.. vet ju att dom är supersköna så vadå brist på fantasi... ;P
Efter det åkte jag ut till mor o far och fick lite fika, sen dammsög jag bilen så nu är den ren och fin. Även utvändigt, efter lite om och men. Åkte till Statoil för att tvätta bilen nämligen, gick in och köpte en dricka och tvättbiljett. Gick ut till bilen och slängde in dricka och nycklar i bilen. Sprayade på fälgrengöring, men sen va bilen låst, med nycklarna inne i den!! ÅÅhh klant.!! som tur va hade jag mobilen i jackfickan, ringde Tobbe så fick han komma med extranyckeln hahah... Jaa så kan det gå.

Jag o mamma hann även med en liten promenad, dom bor ju så fint därute! Lite härliga bilder.....










Ikväll blir det lugnt. Har hyrt oss två filmer, så det blir god mat och myspys!!

*gäsp*

Sitter o väntar på att ma o pa ska ringa, skulle tydligen köra hem de från nån teater i stan. Meeen vad jag gäspar. Inte van o gå upp så tidigt (09.15) hoho... Men fick uträttat lite på stan iaf, med Bettsyboppen =)
Köpte mej svarta jeans, mascara, sockar, klädroller, dynor och filtar till stolarna på balkongen. Blev helt ok. Dynorna va väl inte dem fagraste, men för 19,90:-/st så klagar jag inte mer än såhär ;D Kanske kommer bild imorgon.
Behöver dock ut på stan igen, tänkte köpa mig ett till par svarta byxor, kanske nåt mer i kostym-byx-väg. Och svarta sköna skor, ska nämligen ha detta på jobbet =) Och en ny parfym!!

Ååh imorrn sa vi ut te Vääla å grilla =) Det blir nog smaskens..mmmm..tempokött, klyftpotatis, sallad, grilla majs-i-folie-med-stor-klick-smör-och-salt....Vi ska ju spela På Spåret oxå! Hah!

Näh nu får de ta o ringa snart.....tröööött.

hej hopp

SOL

Nu åker jag o steker mig!!

Ljus eller mörk eller mittemellan?

Har ju blekt lite själv som sagt, haha.. så går det när man har mkt fritid o lite pengar! :D
Men nu ska jag ta mig till Cattis antagligen nästa vecka och färga lite.. men fråga lyder.. vilken färg? Får ju säga att jag faktiskt har trivts bra med att håret är ljusare, även om inte färgen är särskilt vacker kanske, men ändå? Vill inte bli helmörk igen ljust nu iaf. Funderar på o varva upp med lite ljusare o några mörkare folieslingor. Typ som på detta kortet? Vad tycks?





Här är ja en anings ljusare haha.. (o bruna linser det saknar jag!)...



Såhär ser jag ut nu iaf:

Dimma

usch har haft skallebank sen jag vaknade...tung i huvudet och känns som jag går lite i en dimma...
Inget härligt väder direkt, behöver egentligen ta mig ut på stan och köpa svarta byxor o svarta skor som jag ska ha när jag jobbar.. men det får nog bli imorgon. Magen mår bättre idag iaf!
Vi ska ut på promenad när Tobbe kommit hem, ska bli gott.

Näh nu ska jag ta o fixa mig lite lunch.

Klippeliklipp

Snart ska ja iväg och klippa Jessica o Nathalie =) Men först skulle en kille komma o köpa mina fälgar, så det ska bli gott med lite cash hoho..välbehövligt om inte annat.

Idag har ja varit barnvakt en stund åt mitt fadderbarn lille söte AffePaffe :D
Han e så snäller så, men va nog lite konstigt o vakna hos tant Malin =)
När Bettan hade pinats färdigt hos tandläkaren så kom hon hit med fika. Blev även en lunch på Henrys. Men va sådär gott, har magkatarr-känningar, inge roligt alls. Mår illa, ont, uppblåst och känns precis som att man är hungrig typ sug i magen. Har varit på g senaste dagarna när jag tänker efter..jaja köpte omeprazol och proviva så hoppas på bättring nu.

seee ya

Reality check

Okej, har tjoat o tjimmat o hoppat o vart glad för mitt jobb givetvis!!
Men.. ja jag vet ju att det blir minst 30% iaf, och räknat på det lägsta så blir det knappt som jag får ut från a-kassan idag så inget man kan leva på direkt. Ska ju dit på måndag, så får vi se hur många timmar jag får jobba.
Sitter och funderar på vad ja kan hitta på så jag får nån mer inkomst... lär inte få mkt pengar från a-kassan, stod att man bara får 75 dgr ersättning vid deltidsarbete. Så har jag funderat lite kring o ta taxileg, köra lite extra o på så sätt få in lite kosing.. visst kommer innebära att jag kanske får jobba några kvällar o helger, men vafasen ska ja göra?...........Ska prata lite med Jessica om livet som taxichaffis imorgon när ja ska dit o klippa henne.
Kanske även kan få jobba lite dagar vem vet....

Ingen som har nån idé vad jag kan hitta på annars!???

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

JAG FICK JOBBET PÅ BODY SHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






This is it

Denna veckan gäller det, nyttig mat, motion varje dag. Trött på att jag inte kan använda mina kläder. Framförallt trött på att känna mig trött!! Så Tobbe om du läser det här, nu vet du vad som gäller. ;)

Så håller vi tummarna för att jag får positivt svar om jobbet oxå!! .. Känns väl lite surt o behöva jobba över sommaren men 30% är ju inte många timmar i veckan, så då kommer jag ju va ledig mycket ändå. Hoppas vi kan åka iväg på nån lite tripp iaf....

återkommer..


Mobilen ringde, jag skulle svara då dör batteriet!! Gaaaah, sätter i laddaren o ser att jepp, dom har ringt från jobbstället............................bara å vänta då..........................

Kattutställning

..där var jag idag, tog med mej mammsen. Riktigt kul faktiskt, träffade Minus "mamma" hon tyckte det va roligt o få se bilder =) Men åååh va man blir sugen på o skaffa en katt till hahahah.. näh ja vet det går inte, men ändå =) så många söta gosiga kissar det fanns...Birmor är ju underbara med sina blåa ögon.

Sen åkte vi till Lidéns o jag köpte några penséer och planterade i balkonglådan, blev vårigt o fint!!



Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiee!!!

På fredag får ni hålla alla tummar och tår åt mig!! Ska på jobbintervju till mitt drömjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!
Precis där jag helst av allt vill jobba juh!

Beställt

Var bara tvungen o beställa dessa söta vår/sommarklänningarna! Kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha, så det blev båda ;) Men kostade "bara" 149:-/st så det gick bra tyckte jag.. haha..
Klänning


Har lagt ut mina gamla sommardäck och fälgar till försäljning nu, så hoppas jag får lite för dom! Då ska jag shoppa klääääder!! usch, allt är tråkigt, urtvättat eller så är kläderna för små... skittrist!!! =((


Tobbe sitter o kolla på golf, så jag har passat på o hyrt mig en film =) En thriller - Dorian Gray heter den. Hoppas den e bra! Kostymfilm och Colin Firth är med, då måste den va bra :D







Vad händer i veckan då!? Jag SKA träffa Bettan iaf, va eeeevigheter sen juH!!! Sen kommer Maja en sväng på onsdag hälsar på innan hon åker till Finland igen, haha hon ska hjälpa mig o klippa klorna på kissarna =) Får se hur det kommer gå!
Tobbe åker te Oslo o ska kolla på Metallica ons-tor. Så man är lite gräsänka.

Ne nu ska ja bädda ner mig i soffan och kika på filmen. Hmm står en vinflaska på köksbänken ser jag, är jag sugen!? Kanske......... Pözzzz

Äntligen helg!

Hipp hipp hurra för det är Fredag idag!............
Som jag har längtat.......................................

Fick ett sms om att mitt silverschampo hade kommit, så ska hämta ut det sen och hoppas att färgen blir bättre. Får nog ta o tvätta bilen oxå, ska byta till sommardäck på måndag. Ikväll blir det väl lugn hemmakväll (för ovanlighetens skull.. yes), äta gott och kanske se en film.

Precis kollat på Hem till gården, ooooh det va spännande idag haha.. =) Näh nu ska ja äta lite lunch, pannkakor som ja gjorde igår! Sen måste ja ta mig uuuut ur denna lägenhet.





Precis dammsugit, pjuh är helt genomsvett och yr, va tvungen o sätta mig ner o dricka ett glas vatten... what!??

Resultatet

Såhär blev det, vääldigt guldigt, men jag hade inte väntat mig annat. Har så svårt hår o bleka utan att det blir guldigt. Så nu ska ja åka iväg o köpa en toning o se om det hjälper, ska man se nåt bra med resultatet så blev färgen ganska jämn ändå, och då är det alltid lättae o få ordning på det. Har även beställt hem Matrix silverschampo. Så får ja vänta några veckor o sen går ja lös med slingor igen haha....




dum,dum,dum!

hepp så vart den planen åt helvete.. smarta-jag läste inte att man måste ha matte b och c för o söka... grattis..

Framtid

Sitter här med mina slingor... dom lär ju få sitta en timme haha... Iaf, nu har jag sökt till Butikschefsprogrammet i höst... så blir det inget jobb, blir det plugg tills jag får ett..typ =)

Hur ska detta gå??

Bleker slingor.....eller än så länge plockar ja upp dom..........Får se hur detta ska gå ..oj oj....

Tobbe har kräken! uscha.... rör i magen på mig med bara ja tänker på't, men ja hoppas jag haft min dos.

här är jag!!

saknat mig!? ;D

Idag har vi vart på kalas för bror o Mia. Vart himlans god mat och tårtan var underbart god!!
Kryssningen i helgen va skojj, vi hade himla roligt allihop förutom att becca o marcus blev sjuka på natten så det va ju trökigt =( Kommer lite bilder imorgon, orkar inte nu...

Imorgon är äntligen Hem till gården igen!! Va ju inget idag tyvärr =( ...Morgondagens projekt är : bleka slingor! Tänkte bli ljusare, har redan gjort "test-slingor" och det blev bra, så får hoppas det funkar imorrn =)




på återseende

RSS 2.0