Söndag

huh.. går runt med värmekudde på nacken. Headbanga.. ååh, jag borde veta bättre!!
Idag = helg, imorgon = arbetslös...! Ska till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Fixa papper så jag kan gå till revisorn och avsluta företaget... Men så ska dom komma o kolla ventilationen i lägenheten mellan 08-16 nån gång!! Så ja får ju hålla mig hemma tills dom kommer. Gillar inte att det kommer in okända människor i lägenheten när ja inte e hemma!!...

see ya

Väntar..

...väntar...

Sovmorgon

Hade inga kunder på förmiddagen, så jag tog lite sovmorgon! Härligt =) .. Åker väl till jobbet efter lunchen.
Imorgon är det FREDAG!! På Spåret, Skavlan, god mat o kanske en film. Älskar fredagar, men vem gör inte det!?
På lördag skulle vi nog te Bettan å Marcus, käka lite gött o kanske blir en film där oxå.. karlarna dricker la säkert några öl ;P ...Marcus hade tydligen införskaffat sig en snöscooter haha.. så vem vet hur kvällen slutar..... :D
Karlar o sina leksaker.. om det så är nånting med motor eller teknikgrejjer, så ska dom ha! Antar att det är som oss töser med våra kläder, smink o diverse lock/-plattänger...haha..
åhh kläder,... önskar jag hade pengar så ja kunde shoppa!! men icke...
Ser fram emot o få ett jobb, med en LÖN...Ska fan unna mig nåt varje månad! hmm.. undrar hur det känns..kommer knappt ihåg, va väl en sisådär 4 snarare 5 år sen jag hade en fast lön varje månad...
La ju ut några klänningar som jag knappt använt och 2 par skor som jag aldrig använt på Tradera, men har inte fått ett enda bud än!!! ... blää...hade ju hoppats på några kronor där.

Hepp, på tal om locktänger tänkte jag gå loss på mitt hår med en nu när jag har tid (och ork)...
Är sugen på och sätta i löshår, men blir så j-la mkt hår o hålla reda på!! Är sååå segt o spara ut juh =( Men jag kämpar på.....

Den här bjuder jag på.. Det här är INTE najs!! hahah..usch, näh tejphår va ingen hit. Tacka vet ja vaxfästen....

Hmm kom på en idé om nästa inlägg haha..Kanske skulle lägga upp lite frisyrer o sminkningar jag gjort!? Intressant!?

pözzzzzz

åååhhh så skönt...

..o va ledig!!! endast 10 dagar jobb kvar!! ... Sen ut i ovissheten haha.. näh det ska la ordna sig!
Bettan kom på snabbvisit i förmiddags.. va tvungen o skicka iväg henne efter en timme för ja skulle på seans. hehe.. Men vi hann med lite fika o tjöt iaf =) ... Det var spännande på seansen.. haha, men visst är man skeptisk.. tills man upplever/ser det själv så är man en tvivlare. Men visst vore det fantastiskt, om det gick, om det fanns, om det är så. Har funderingar på o testa den där mediumkursen hon har... intressant om inte annat =) Så Mia, nu får du skrapa ihop lite pengar så vi kan dra dit i februari =) ...

Har precis ätit lite mat.. torsk, potatis o currysås. Gick allt ner! haha.. mamma tycker Tobbe e såå duktig som fått mig o börja äta lite fisk ;)

Skulle ju på ett yoga-pass ikväll, men det blir på söndag istället!! Jag ska ta med mamma, eller hon tar med mej eller hur man nu ska se det.... ska bli spännande o testa =)

Nu ska ja dricka lite kaffe, sen ska jag palta på mig o gå en liten promenad medans det är ljust.

pözzzzz

Slappis

.. är jag idag. Så gött =) I fredags satt vi hemma o såg På Spåret, sen drog vi bort till Peter vid 23, drack o tjöta lite, åkte hem vid halv 2 tror jag.
Igår va vi ute o käkade lunch med mina föräldrar, softade fram till att vi skulle åka mot Skövde. Käkade på Riviera, alltid lika gott!!! usch o mätt blir man, eller snarare övermätt! Går ju knappt o sluta äta även om det tar emot, är ju sååå smaskigt =) Jag åt black & white o tobbe åt oxfilé. Sen kollade vi på Sherlock Holmes, var faktiskt riktigt bra!! Verkar som att det kommer en 2a så den ser jag fram emot.
Har ju varit lite duktig idag, rensta i garderoben =) Fick slängt en hel del. O lite grejjer tänkte jag lägga ut på tradera. Några kronor kanske man kan få iaf. Några klänningar, o skor som jag insett att ja inte kan gå i.
Ätit mcdonalds idag och ikväll blir det säkert nåt mer onyttigt. Men fan nu måste jag ta mig i kragen, sluta med godis, cola o allt annat onyttigt. 1 unnardag måste jag ha annars blir jag galen =) .. sen vill jag ju så gärna komma iväg till gymmet oxå!! åhh men är så tråkigt själv... men jag kan väl lyckas ta mej dit 1 gång i veckan iaf!? Kan väl inte va så svårt. Jo för mig.. dålig karaktär kallas det.....Näh just gör't!!
Nu ska jag lägga ut mina grejjer på tradera.

Hmmm.. kanske skulle roa er med lite gamla bilder på mig!? :D JAAA... det gör vi....


Hoho.. kolla in stringen! moget ;P






Såååå det var väl lite roligt iaf?=)

pözzzz

Ångest...

...uuuusch. Inga kläder passar längre, inget är bra. fan fan fan... nu får det va nog. MÅNDAG.PUNKT.

3 år ....

....idag!!! :)




Lediiiiig

Såå skönt.. jag tog faktiskt ledigt på fredag oxå. Så jobbar ju bara imorrn, gött!! Bettan o Alfie åkte hem för en stund sen, Marcus o Elicia va på bio så hon passade på o komma hit en sväng =) Fikade tjötade o kolla på skidskytte påt tvn, Tobbe försökte envisas med o kolla på golf men de gick icke! ( som om skidkskytte är bättre tänker ni...?)
Nu va det ju tänkt att ja skulle städa bort lite av julen, men det tar emot haha.. jobbigt o gå ner i källaren o hämta alla kartonger o packa ner tomtar o sen bära ner kartongerna igen.. pjuh.. Men nån gång måste det ju göras.

I lördags va jag ju som sagt i skövde. Vi förfestade hos Majas kompis Emma å hennes vovve Speed, supergo hund. en flatcoated.) Det va skojj o blev många egokort haha (För dig Bettan ;) .. .. åkte vi ner till Bogrens, det va la ingen hit kanske. Kändes som om man var på Olin's o va 18 igen. eller så har jag blivit för gammal för o gå ut (haha), njää får testa nåt annat uteställe nästa gång! Tobbe kom o hämta mig vid halv två... Men det va iaf kul o träffa töserna!! Trots att vi inte blev så många som va tänkt!
Här kommer lite bilder.....





Just det.. städa bort julen var det ja.!

Mumma!

MMmmm.. det både ser ut o smakar smaskens!! Gjorde tigerkaka och stoppade i små chokladbitar här o var.. det blev väldigt gott =) Kolakakorna ser inte så spännande ut, men goda blev dom! Och imorrn blir det nog kanelbullar som ska bakas... Åhh älskar doften av nybakade bullar o äta när de är lite småljumna med ett glas mjölk!!





Kommer lite ord o bilder om lördagen lite senare. Pözzzz

Bakar!!

Yeeees, tigerkaka med chokladbitar å kolakakor! Will be back...........

God fortsättning...

..på det nya året!!
Nyår var trevligt o hyfsat lugnt! Vi började kvällen ute i Väla med god mat o trevligt sällskap (Tack Bettan!!), sen drog vi in mot stan vid halv elva och Svensson kikade förbi. Hann o dricka lite innan vi gick fram till stan o kollade på fyrverkerierna! Dom va faktiskt mkt bättre förra året......jaja, sen gick vi tillbaks till oss o drack lite mer, vi gick väl till slut o la oss runt 03 nångång. Så det var trevligt!!

Ikväll ska jag till Skövde och träffa töserna, blir nog lite utgång oxå. Känns som att det blir ganska lugnt för min del. 1 vinflaska får nog gå ner iaf ;)

Här kommer lite bilder från nyår:

Minus tyckte hon hittade ett bra ställe o mysa på...
RSS 2.0