Definitivt Ja

Har ja gett idag. Inte skrivit på några papper än dock. Så än finns ju chansen att ångra sej :P
Jaa, då har man inkomsten säkrad i minst 1 år iallafall. Känns spännande och roligt, blir en riktig utmaning! Men jag ger mej fan på att jag ska klara det, och göra det bra!!!

hmm... nu skulle man ju haft lite vin o fira med ;D ... Näh, det spar jag tills papprena är skrivna.

Imorrn är jag ledig, ska till Cattis o klippa mig, kanske blir en skara-lunch med antingen Cattis om hon har tid, eller pappi kanske eller kusinan.. hmm får se =)

var tog du vägen?

..kanske ni undrar? O här är ja! :)

Idag har vi vart på kalas för lille Simpan har fyllt 1 år!!! Tiden går fort!!
Igår satt vi kollade på fotbollen och drack öl hah... ja-även jag... 2 kompisar till Tobbe va oxå här, det slutade med att vi satt o kolla på Rocky tills klockan va halv 3, och jag knappt kunde hålla ögona öppna.

Hua, hänt litegrann sen sist. Fått världens chans!! Vikariat på 1-1,5 år. Bra lön, 40tim/v samt stort ansvar. shiiit.. haha.... ska ge mitt beslut på tisdag. Snacka om att avancera snabbt :D hahah.. det är helt otroligt egentligen.
Men jag kan ju bara inte tacka nej till den chansen. Trivs som tusan, blir lite ombytta roller "bara" ... Jag kan ju inte mer än att göra mitt bästa, och det ska ja banne mej göra! Som hon sa, hon hade inte erbjudit mig jobbet om hon inte trodde att jag skulle klara av det. Och hon kan lägga ut tjänsten och söka efter nån. Men, hon ville fråga mig först... tror jag fick sammanlagt 3½ tim sömn i fredags natt...tankarna snurrade! Tror ölen hjälpte bra till o söva mej igår ;D
gaaaah...jaja.. imorrn blir det jobba heldag sen är ja ledig tis...skönt.gonattttttttt

härliga lördag

tittande p.å gocart = sola. åkte hem o vilade en stund. sen drog vi ner till småbatshamnen o grillade. var kvar där en bra stund och nu sitter vi uppe hos Peter o lyssnar på musik och kollar på filmklipp!! imorgon, om det är fint väder ska jag lägga mig ute i solen och steka. härligt värre. Sommar!!

nu tar jag helg!!

idag har jag hunnit med en hel del! kom upp vid tio, slängde på mig kläder och drog ut till Bettan. hängde där en stund o fick mat, sen åkte vi ut till Svalnäs. Sandra o barna kom oxå dit efter en stund. Jag hann väl vara där i 45 min sen va jag tvungen att åka hem. Men det var gott o få sol en stund iaf! Ungarna badade som galningar haha usch ja tyckte det va lite väl kallt...... Åkte hemåt o hämtade upp Tobbe. Blev bolaget, sen åkte vi ut till Tobbes jobbarkompis o lämnade lite grejer, då fick vi kaffe o glass, smaskens. Hon ska ha barn vilken dag som helst :) Sen handlade vi inför kvällen, TACOS!! hem o duscha, gjorde mig iordning inför jobb kl.17.45-20. Kundkväll. Var faktiskt skoj, damer som drack vin o blev sminkade :) Nu ligger ja i soffan o moffar godis, ska kika på film, efter vi sett färdigt på AC/DC Live på Svt1. Filmen heter The Alphabet killer.... puss å hej

sol sol sol!!

ligger ute på gräsmattan o passar på att njuta av solen.... klockan är väl efter fem, men den steker bra ändå! Idag blev det lunch på stan med BETTAN o ALFRED. Sen åkte jag en sväng till Skara och fick mig lite tårta, dom har 50-års Jubileum......tjöta en bra stund med kusin Caroline... Ne nu är det dags att vända på sig. återkommer.
RSS 2.0