Helg!!

Fredag, gott gott! Det gick som ni läste inte så bra på musicquizen igår, men det va skoj ändå =)
Idag har jag bara slappat, betalt lite räkningar och tvättat. Ikväll ska vi till Tobbes systeryster o umgås. Vi kommer väl bli tvingade att kolla på Let's dance-finalen antar jag hihi ;P ...Men vi ska nog äta Skarapizza!! Victoria-pizza till Tobey och Canton-pizza till mej!! Var evigheter sen ja åt en sån... MMMMmmums! Så då kan vi offra oss ;D


pözzzzza

musicquiz

.DET G.ÅR :ÅT HELVETE!! MEN DET ÄR GOTT MED VIN :) HAHA O JAG FATTAR INTE HUR JA SKA FÅ SMÅ BOKSTÄVER

Aaaouch..

Har träningsvärk sen yogan i söndags haha.. baksida lår, inge vidare skönt. Sen har ja nån konstig känsla i höger ben, eller snarare i huden på baksida rumpa/lår och smalben, typ brännande/stickande, jätteknepigt! haft sen igår..hmm kanske hänger ihop med träningsvärken!?
Vi åkte ut till Råda igår och skulle gå, men va fortfarande snö i spåren så vi åkte hem igen, och tog älvarundan istället. Trodde träningsvärken skulle bli bättre om jag promenerade och sen stretchade ordentligt, men hepp =)

Ska äta lite lunch nu, sen ska jag iväg och köpa kattsand, kattmat, mascara och blekning! haha.. maaami ska hjälpa mig o göra lite slingor imorgon nämligen! Får hoppas det blir bra, för ja vill bli lite ljusare!
Sen på kvällen ska till Harrys o MUSICQUIZ!!! Fasen va det ska bli roligt!! =) Höjdpunkten på hela veckan typ haha...

Dags o värma maten!! Vi gjorde biffar igår, såå smaskens!!


tjing tjong

what to dooo

snurrigt värre...Inget nytt på jobbfronten.... suttit och kollat på lite utbildningar.. men inte är det särskilt lätt när jag inte vet vad jag ska läsa!! Är ju egentligen en plan B...meeeen, åh vad ska ja ta mej till!!??

Denna Minus

Hon är ju för skön haha...Minus kör sin egen stil =)









Tycker ni inte hon ser lite skyldig ut här!?

Tussie är såklart sötnos oxå!





Förresten, har bakat kärleksmums idag. Gjorde efter Leilas recept, men ja gillar inte riktigt den blandningen som va på, blev för "starkt" med mörk choklad... inte som farmors inte!!! Men helt ok!

Vill ha !!

Usch sitter o kollar på nelly.com, å nu hittade ja den här jättesöta klänningen som jag vill vill vill ha!!

Corset Bodice Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Vårskor

Förresten, dessa skulle jag vilja ha som vårskor =)

Übersöta converse juh =)
All Star Specialty Hi SEK 699, Converse - NELLY.COM

Nu börjar helgen!

Äntligen fredag haha.. Härligt =) Ikväll blir det hemmakväll, hoppas det är nåt bra på tvn, sen ska vi nog hyra en film oxå. Laga lite god mat, kanske till o med blir lite vin även för min del ;) Blir säkert en spelomgång av På Spåret som vi lånat av mor o far. Kul, men ganska svårt =) Tobbe vinner oftast :P

Igår var jag ute hos Bettan hela dagen nästan, vi pysslade faktiskt, försökte oss på att göra påskkort, jag lyckades bara göra 1 vårkort, för sen började Hem till gården haha :D ...Annars gör vi inte så mkt, fikar o tjötar typ bara, men det gillar jag, gillar min Bettan =))
Ja o Tobbe tog en promenad igår igen, denna gången kom jag ihåg mina stavar så det va lite roligare...men jobbigt när det är snö o is där man går bara!! Vi ska ju (försöka) göra detta till en rutin, så jag ser fram emot att snön försvinner, så vi kan åka ut till Råda o gå istället.

Imorgon så blir det nog en sväng på stan, Tobbe skulle shoppa lite så jag får väl titta på! Skulle oxå vilja shoppa, men har man inga pengar så äre inte så lätt =)
Sen ska vi på bio på kvällen, Green zone tror ja den hette, med Matt Damon.

Fick äntligen svar på a-kassan igår, jag skulle få 256:-/dag haha, inte mkt men bättre än inget!! O kanske höjs lite mer efter -09s deklaration...

Jääääss, ne nu är det 30 min kvar till min dagliga höjdpunkt!!!

see ya =)

En bra dag!!

Det har jag haft idag!! =) neh kan väl inte påstå att jag har "dåliga" dagar annars, men har haft en Riktigt bra dag idag då =)
Vaknade pigg och glad, duschade och gjorde mig iordning, kollade på Hem till gården (såklart! ;), sen hämtade ja mamma på busstationen. Vi åt lunch på Café o bar, sen åkte vi ut till furuhäll osså klippte ja mammsi. Sen fick ja ett messemess av kuzinan!! Åh va ja blev glad, hon fråga om vi skulle fika o JA självklart ville ja det =) Så en kvart senare mötte ja upp henne vid 3B, och där satt vi i hmm.. 2 timmar om inte mer!? Bara tjötade om allt o inget, åh det va roligt =) Du förgyllde min dag söta du!! Så det får vi absolut göra om, Snart!! Tack =)

Nu ska vi snart käka, sen blir det soffan resten av kvällen. Imorgon inget planerat direkt, ska ringa runt till några ställen jag skickat jobbansökan till o hoppas på napp!

pözzzzz


Det här tyckte ja va bra : Var lycklig! Älska! Njut och dröm!

Rastlös

Rastlös så in iiiiii, men för trött (LAT!) för o göra nåt haha... När Tobbe kommer hem ska vi ut o gå en långpromenad, ska bli underbart skönt!!! Dags att plocka fram mina stavar =)
Har vart hos Bettsyboppen idag, kom hem o la i en tvätt sen fastnade jag här..Ne nu ska jag göra rent spisen och ta en sväng med dammsuckern!


pözz

Ny vecka!

Idag kom jag upp i tid haha.. va uppe kl 09 duktigt va!?=) Mia kom o lämnade Wilmer vid halv tio, han stortjöt när hon åkte, lille plutten! Men det gick bra sen, dock var han inte på sitt vanliga solskenshumör, men kanske hade o göra med att han inte va riktigt kry än? Eller va Faster så hemskt!? ;P

Nu ska jag dammsuga lite, sen när Tobbe kommer hem ska vi åka o veckohandla!! Elr ja för mån-tor iaf =)
hmm kanske blir mån-ons denna veckan..? Musicquiz på torsdag maybe baby??

Detta kortet är dock inte från idag =)

Köttbullar är gott =)

Nanar lite...




Melodifestivalen

Tyckte allt att Salem skulle vunnit!! Hahah men tack och lov att OLA inte fick några poäng av "svenska folket" hihi....*tihi*...mohaha...


that's all folks!

Kalashelg

Snart ska jag ge mej ut på stan o hitta present till mor. Vi ska dit vid 16!
Haha min frukost idag bestod utav digestivekex och en påskmust =) nyttigt!! Ikväll tänkte jag tvinga Tobbe o kolla på melodifestivalen, får se hur det går =)


see ya!

Uuurk

usch vill slippa det här illamåendet nu!! Jag kan ju äta normalt nu, så what the f**k!? Gå runt o må illa är f*n värre än o kräkas!...

ska äta lunch nu, sitter o försöker måla naglarna så det får väl torka först. sen ska ja duscha o göra mig iordning o hoppas på att det släpper snart...pözzzzz

På bättringsvägen!!

Ja idag mår ja myckte bättre, igår vare inge kräk heller men hade 38,5 feber. Men men.. Mår som sagt mycke bättre idag, men har en sån däringa må-illa-känsla i magen o uppsvälld typ som ja helst vill slippa!!

jeje.. så det har inte vart många knop här hemma. Har ändå fått tvättat lite idag och ska dammsuga innan Tobey kommer hem...

Åååh jag vill ha svar på från a-kassan snart om ja får några pengar eller inte!!? Har det inte kommit nåt på posten imorgon så ringer jag dom på måndag!

Imorgon är ju det ju final i På Spåret!! Våran heliga fredagskväll haha.. va ska vi ta oss till utan det sen!? Sedan på lördag äre kalas för min mamma o på söndag för Tobbes mamma haha... mammorna Monica =)
Ska bara komma på vad man ska hitta på för present...........

Näh hade inge intressant att skriva så  kanske senare eller imöra. pöözzz

hjälp!

JAG TROR ATT KRÄKEN HAR SLAGIT SINA KLOR I MIG!! 

Imorrn ska jag...

...åka till BETTSYBOPPEN!!! :D Tjohooo....!! Ställt klockan, samt alarm på mobilen kl 09.00 imorgon ,så jag siktar på att va ute i skogen vid 10 =)) Sounds like a plan!? Hell yeah! =) (wihiiie jag har en plan för dagen tralalala)





Igår va vi på lite fest hos med Tobbes kompisar, det va la skojj tills vi gick till Harrys...*suck*.. Harrys!? Jag hade på känn, nej jag visste egentligen, att Harrys suger. USCH va tråkigt det va! Så det lär dröja innan ja sätter min fot där igen...(förutom kanske nåt musikquiz, där man får ut nåt av kvällen iaf:) !!
Halvbakis o slö idag, gick o hämtade pizza till oss sen pöste vi i soffan o kollade på Schindlers list, bara 3.07 tim lång, men riktigt bra!! Ikväll åt vi thai o har kollat på Sommar med Göran, lite smårolig. Nyttig och framförallt en produktiv dag måste ja säga! =)

over and out.

FREDAG


+



+



+

+




Jag gillar fredagar!! =)

Dag 23

..som arbetslös. (om man räknar veckodagar.)... tjohejj va skojj..

Var ute o gick en sväng igår, och tog mig även ut på en promenad idag, känns gott. Idag skiner ju solen underbart!!! Har även suttit en stund på balkongen, blundat, och njutit av solen. Härligt =)
Imorgon ska ja åka till Maja i Skövde o hälsa på, ska bli skojjigt! o ska få träffa kissekatterna oxå!! Tjöta skit o bara umgås, ska bli så gött att få komma iväg hemifrån haha...
Bettan har ju vart sjuk o haft sjuka barn så har inte kunnat träffa henne på fleeeera dagar *buhu*. Haha, stor umgängeskrets jag har ;P Äh sån är jag, hellre några få men riktigt bra vänner!!



hmmm.. just det, har ju även hittat den här tatueringen som ja verkligen tycker e söt!! Vad tycker ni?




Hepp, dags för o dammsuga!!

Nytt!

Har beställt ny mobil som ja hoppas kommer vilken dag som helst!!!
Visst är den söt!? :D En Nokia N97 Mini.




Mini-me fick va med oxå =)
RSS 2.0