Luggen2

Nee min vänner, jag tror jag kommer va så tråkig att jag sparar ut luggen helt enkelt!! Världsproblem - löst!
Pjuuuh! *andas ut*

funderingar

hur ska jag göra med luggen egentligen? I-lands problem..............

snälla solen stanna hos mej...!

uuunderbart väder idag!!! Sov gott och länge, såg inte särskilt hoppfullt ut när man tittade ut, men sen kikade den fram, Solen!!! Ja å Tobey va ute o käkade lunch... sen hade jag ett val: storstäda-, eller cykla ut till mor o far. Tobbe valde åt mig, blev cykeln. Sagt o gjort, hamnade jag ute vid Furuhäll. PJuh, uppförsbacken efter skogshyddan va iiiinte trökig! Blev bjuden på kaffe o en bit toscakaka. Sen tog jag mig hem, hann med att handla lite på vägen oxå. blev allt en cykeltur på 1,5 mil, gjorde gott!!
Ikväll är det lugnt hemma, Tobbe o Nisse kollar på fotboll. 
Vi har ätit ugnsbakad gös, färskpotatis o skirat smör, så är väl lika bra att fortsätta på vuxenlinjen - slog på stort och tog mej en ÖL, hör icke till vanligheterna.
Imorrn ska vi på middag hos svärmor, smaskens. Sen hoppas jag vädret håller i sig så jag hinner med en promenad under dagen!!

Hoppas det börjar nåt bra på tvn nu.... på återseende!!

usch, tvi, nej tack!

haft ont i min rotfyllda tand i några dagar plus ont i käkarna. Trott att det varit för att jag slarvat med min bettskena... men fan nu börjar det göra riktigt ont i tanden...USCH..rena skräcktanken på att behöva gå igenom det där igen...Vill ICKE!!! blääh får en klump i halsen och ont i magen bara av o tänka på det...
HOPPAS HOPPAS HOPPAS det går över av sig självt...buhuuuu... ne jag ska ta mej en dusch o försöka tänka på nåt annat.....

natti!

Grillkväll!!

Snart ska vi ut o grilla!! Vart o köpt kött på Tempo, smaskigt!! Till detta blir det potatissallad, vitlöksbröd och cola, mums! =)
Idag har ja varit ute med Tussie i kopplet en sväng, det var mycket uppskattat =) Minus är hopplös, hon kommer knappt utanför dörren innan hon vill gå in igen.
Tagit mig en cykeltur och kolla på mysiga hus, suttit på balkongen o målat tånaglarna :D Underbart väder!!

Ne nu ska vi se om Tobey vaknar nån gång...hungrig!

Grattis!!!

Grattis till min söta lilla tjejja, MINUS, som fyller 4 år idag!!!








Ledig!

Tisdag och ledig. Spenderat förmiddagen ute hos Bettan, härligt. Affe är ju en riktig solstråle, även om han va liiite gnällig idag ;D
Va lite impulsiv (what!?) på vägen hem, hoppade in o solade 20 min, det va riktigt skönt. Ännu bättre när man kom ut och det regnade :)
Precis slängt i en tvätt..sitter o klurar på Tobbes present. Han fyller ju faktiskt år om lite mer än en månad, så jag tänkte börja i tid så det blir någe bra o genomtänkt ;)
När Tobey kommer hem ska vi åka o handla, sen blir det antagligen soffan till kvällen! Imorgon har jag ingenting planerat, känns riktigt gott.


Och till sist: Ett riktigt stort GRATTIS till Maja som klarade av examensprovet!!!!!!!!!!!!!!! Visste att du skulle grejja det tjejen, du är så duktig!!!!!! Ska bli skoj o få ha dig i Sverige framöver =))

söndag 16 maj 2010

kämpade mig igenom fredag och lördag förkyld, trött och hängig, var bara o slänga på sig käcka leendet och va trevlig...!
Idag har jag inte gjort många knop. Jobbar måndag 14-18, sen är jag LEDIG i 2 dgr, ska bli underbart skönt...haha..
På tisdag ska ja leka med min Bettan, va eeeevigheter sen juh! =)

Ikväll är det äntligen säsongspreimär av THE TUDORS!! Som jag har väntat!!





*SVT1 21.15*



Jobb!

Jobbar o sliter haha ;) Men det är kul!!!!!! Kan inte sägas för ofta att ja tycker det!! Mår toppen!
Fick schemat för juni och jag jobbar lite sporadiskt som ja gjort nu, några dgr/timmar i veckan. OCH jag jobbar på MIDSOMMARAFTON hahahaha... jisses ,9.45-14.15... hallå!? Vem handlar på body shop på midsommarafton undrar jag?=) Jaja, det bara e så. Sen ska jag iväg på hårutbildning (?) i juni, nej inte riktigt som det låter. Ska lära mig allt om deras nya Ekologiska sortiment av hårprodukter,skojjigt =)
Juli och augusti däremot jobbar ja nästan varenda dag, dock inte hela dagar. Så kommer upp i 60% båda månaderna. Money money, gott.
Men, nu fick jag faktiskt frågan om jag ville vara ledig några dagar...och det passade sig så bra med schemat att jag kan vara ledig några dgr en av de veckor som Tobey e ledig. Får se hur många dgr jag kan med o ta.......
Torsdag är jag ju ledig givetvis, men sen jobbar ja fredag 9.30-16.30 plus lördag som ja jobbar själv. Spännande =)

Har sökt några distanskurser inför hösten, om det nu mot förmodan skulle bli så att jag får jobba kvar. Så kanske jag kan dryga ut kassan med lite studiebidrag/lån....men klant som jag är har ja tappat bort min pinkod till sidan där man söker, så jag kommer säkert inte hinna få nåt nytt innan tiden e ute...duktigt.

Usch börjar få ont i halsen oxå, hoppas att det går över fort. Hopp in i duschen! heeeej hopp

Music


Me like att The Ark is back! ;) Deras nya album, In full regalia. Sitter o lyssnar lite...låter som gamla hederliga The Ark...wonderful!











Dåliga versioner kanske, men bra låtar! ;)


31 juli spelar dom i Skövde! Någon som är sugen!? (Anna Bergendahl och Brolle spelar innan såg jag oxå...)



Snart ska vi iväg te Tobbes systeryster o familj och spendera kvällen där! Skoj skoj!! hej hopp

Present i förskott!

Har ja fått idag, ska hämta pärlan på måndag!! ;)) Ska bli gött o kunna cykla till jobbet!!


Nämen hallå!

Nu får jag ju skärpa mig! ;P
Jobbar hela veckan, eller ja 4 tim/dag hoho... så idag ska ja jobba 14-18.30, "övar" på stängning, mycket man ska komma ihåg o fylla i och greja med..men det ger sej väl. Börjar komma in i produkterna, och säljet! Riktigt skoj. Känns KUL att gå till jobbet. Det enda som är trökigt, är väl att jag inte får nån semester i sommar, får försöka ta vara på dom lediga dagar jag får. Jag bara hoppas, hoppas, hoppas på att det blir förlängning! och mer arbetstid isåfall! Den dagen den sorgen.
Idag ska ja öva på att ge makeuprådgivning. Blir antagligen nån mer nästa vecka. Sen har jag även ett presentkort på en makeuprådgivning som jag tänkte ge bort. :)

Mia, du vill inte låna den här tills imorgon? Du såg väl den när du var här o gick igenom min garderob ;P (min är ju svart)bara kom o tänka på det....ja tjoa till isåfall =)


Flower dress SEK 199, Club L - NELLY.COM

Nu är det dags att göra sig iordning, kolla på Hem till gården snart ;)

visst

nej, sällan man blir förvånad numera...
jaaa.. jag sitter här, klockan är 00:47.....Några andra valde att gå ut. Jag spar hellre mina pengar, än att gå till Stures eller Harrys för en timma....Faktiskt.
Vart en roligt kväll, haha.... Var svårt att släppa micken, när vi sjöng SingStar.
Precis tuggat i mig två knäckebröd och 1 stort glas nyponsoppa....Hoppas på att slippa det värsta av bakfyllan imorgon.............
Trött på vissa saker,  nya saker upptäckta. Ser fram emot mycket. Tacksam för SÅ mycket i mitt liv. Mycket man tagit för givet.
Jag ska uppskatta livet bättre. Vad är det för vits att klaga på småsaker för!? Men det kanske man måste få ur sej ibland ändå....
Jaja....
såhär så g jag ut ikväll iaf =) Kommer antagligen mer bilder imorgon...


Uppskattar ni som vet... och även ni som kanske inte tar åt er!!!  Kärlek till ER!!!
(Nej, jag är inte sååå onykter.)

Parteyy

Denna kväll kommer inte sluta lyckligt... återkommer.. förhoppningsvis ;)
RSS 2.0