Julafton nr 1!

Idag har vi firat jul nummer 1 hos mina föräldrar. Vi fick massa bra och fina klappar, framförallt Nils hade varit snäll ;-) visar senare...Jättemysigt och skoj!!
Imorgon kommer Tobbes familj hit, och vi får träffa nyaste tillskottet i familjen, Nils kusin Alvin som tittade ut för 2 dagar sen!!! ♥♥♥ Han tajmade bra och hann ut innan julafton! :-) Så skojigt o ha en jämnårig kusin, dom kommer ha massa kul ihop!!!

Julen närmar sig...

Bra Malin!

Tog mig ut på promenad, gick till Hjertbergs o handlade - heja mig! Måste bli fler promenader, är dålig på att komma ut.
Imorgon är det babymassage på förmiddagen, blir mysigt o kul o träffa mammorna igen! Ska försöka få upp granen idag, o kanske börja klä den om jag hinner.

dubbelsnörvel

Usch tvi o blä för att va sjuk. Passande nog ska T iväg i eftermiddag på 30-års fest.....jippi...men är ju inte ofta gotlänningarna kommer hem så! Var tänkt att jag o Nils skulle åkt med en stund.
Hoppas på en snäll, lugn o medgörlig bebis ikväll/inatt! Håll tummarna för att Lilleman inte ska bli sjuk!

snörvel

Lilleman har varit snorig i ett par veckor nu, och igår fick jag ont i halsen och idag har ja även känt mig lite hängig. Så typiskt när vi skulle träffas mammorna i föräldragruppen, jättetråkigt!! Men inte roligt när man inte mår bra, o sen vill jag ju inte
smitta ner de andra :-(
Det blir nog fler tillfällen! :-)
Här hemma har det inte hänt så mycket, gjort färdig pepparkakshuset och plockat fram julpyntet.
Ändå sen jag var liten här vi alltid haft pepparkakshus som jag fått dekorera och gjort ett tomteland till. Tycker det är mysigt, så jag har fortsatt. Julen- då ska så mycket som möjligt vara som det alltid varit för mig haha...Julklappar

Beställde precis en Bumbostol till Nils i julklapp, hoppas han kommer tycka om den :-)
Annars så har jag kvar att köpa till svärfar o till mina föräldrar.


2 månader

..är min lille kille idag!! Det går så sjukt fort, o samtidigt känns det som om han alltid varit här! ♥ Tvättmaskinen är tyvärr trasig så vi har varit hos mina föräldrar o tvättat idag, kokade även knäck, blev riktigt gott :-)

snö, snö, snö

En massa snö ute!! Fint o mysigt såklart, men rent praktiskt är det jobbigt! Svårt o ta sig nånstans, framförallt jobbigt för T som pendlar till jobbet i Skara. Igår va vi på Bvc för koll. Tog mig ett tag o skotta fram bilen o sen skulle jag ju ut med bilen också, blev ett redigt träningspass ;-) Nils är nu 57,3 cm lång och väger 4642 g. Nästa gång vi ska dit är han 3 mån o dags för första vaccinationen.
Mamma o pappa kom på lite eftermiddagsfika o hjälpte till med skottningen, det hade ju redan snöat igen när jag kom hem!!
Imorgon är T ledig, men på förmiddagen ska jag o Nils på babymassage. Kan bli mysigt o kul o träffa de andra mammorna från föräldragruppen.
Hepp, ska försöka städa lite medans lillen sover.
Ska försöka hinna med o koka knäck ikväll, så himla gott! :-)

Glad prick!!

Nu har det börjat smilas här hemma, men han e svårflörtad så man får allt jobba lite för det!
RSS 2.0