v.30

...o 10 veckor  kvar!!

shopping

Var ju i Skövde med mammi igår, skoj o strosa runt och kika!! Blev lite inhandlat iallafall...
Det är dyrt att va gravid haha... Vill ju ändå ha nåt lite roligare att ha på sig så man känner sig fin! :)
Som sagt kul med shopping, men allt spring igår får man sota för, så idag har jag inte gjort många knop!!
Detta blev resultatet av gårdagens shopping:
 
                             
Söt jeansklänning!
      
          
Linne/klänning.
 
                         
 
 Kul med lite färg! Capribyxor och blus.
 
 

Vagn - Check!

I lördags var vi i Trollhättan och köpte barnvagn! Det blev en Mountain Buggy Urban Jungle, som jag tror vi kommer bli mycket nöjda med. Flera som rekommenderat och för min del var den lättast att fälla och bära samt riktigt smidig att köra!!
 
 
 
Minus var tvungen att provligga, fick godkänt! ;)
 
 
 
Nu är det snart semester, jag jobbar fredag och lördag. Tobbe går ju på semester redan efter fredagen men det gör mig inte så mycket att jobba lördag, är ju bara några timmar.
Vi har i princip inget planerat, vilket är skönt! Men nåt får vi nog komma iväg på, får ju passa på nu medans vi bara är 2! Blir mycket fix i huset, vore gott o få övervåningen klar.
Nästa helg fre-sön ska Tobbe iväg till Gbg med "gänget", Bruce Springsteen konsert på fredagen och lär väl bli fest på lördagen. Jag hade oxå en biljett och skulle med från början, men har ju insett att det inte kommer funka med ståplats och trång lägenhet att sova i så jag får snällt skippa det!
SÅ vad jag ska göra har ja ingen aning om!!
Det enda som är bestämt förutom husfix på semestern är ju en tripp till Ikea, och så ska jag och Erica åka till Ullared o shoppa loss!! :) Ska bli riktigt skojj. Min lista börjar bli ganska lång nu :P
 
 
Har fått så himla ont av foglossning senaste veckorna, märks speciellt när jag jobbat och ska gå till bilen, usch ingen rolig historia, ont ont ont i rygg/ljumskar/mage.
När man sett gravida vagga fram som pingviner så har det sett lite komiskt ut - men nu förstår jag! För det är precis så jag ser ut då....haha. Är som sagt när jag jobbar och när jag anstränger mig, trädgårdsarbete m.m. Har ju ett bälte som hjälper litegrann iallafall. Får sammandragningar när jag ansträngt mig för mycket oxå, gör inte ont men man får ju stanna upp o pausa tills det släpper!... Är väl ganska vanligt vad jag förstår. Kroppen som säger ifrån när man ansträngt sig för mycket helt enkelt!
Får väl börja inse sina begränsningar, men man blir ju rätt frustrerad när man inte orkar göra saker som man gjort innan man blev gravid!!!
Var hos MVC i fredags förra veckan, mätte magen igen 24 SF-mått v.28. Liten mage tydligen!?
 
 
I eftermiddag ska jag åka till Skara och försöka hjälpa Tobbe när han ska fixa med golvlister i sin mammas nya lägenhet, vore skönt om han blev klar där innan semestern så vi bara kan tänka på vårat sen.
Hans tålamod är lite bättre med mig än med sin mor ;)
 
Imorgon ska jag och mamma åka till Skövde, hon ska lämna Skalman på "semester" i djuraffären för de ville åka iväg ett tag. Så jag passar på att åka med så vi kan gå på stan lite! Längesen jag var i Skövde för att kika i affärer så det blir nog skoj.
 
Vecka 29 idag förresten, så här kommer en liten magbild:
 
 
 
 
 
 

v.28

vecka 28 och 90 dagar kvar!!b.la
Ser inte ut o ha hänt så mycket på en vecka!? Ska till Mvc på fredag, får väl se hur mycket magen har växt.
 
Nu är alla kalas för Tobbe avklarade!
Han (eller vi) fick b.la bidrag till barnvagn av mina föräldrar så på lördag ska vi till Trollhättan och förhoppningsvis köpa en!
 
2 veckor kvar till semestern, ska bli riktigt gott. Även om jag bara jobbar 2-2,5 dgr/veckan numera så känns det rejält i ryggen/kroppen efter en jobbdag, va helt slut igår när jag kom hem hade jobbat 8.45 - 17,00, försöker sitta ner så gott det nu går under dagen, vilket inte är det lättaste... Trots stödbälte, stödstrumpor och 3 skobyten under dagen...
Väntar fortfarande på både godkännande av min sjukskrivning och besked om jag får grav.penning vilket isåfall innebär att jag kan gå hem efter semestern om jag vill. Vore sååååå skönt. Nu vet jag ju att det är lite personalbrist just första veckan efter min semester så jag kanske får jobba några timmar den veckan, får väl se hur man mår då, är ju några veckor tills dess.
 
Fick även inbjudan till föräldrarträffar som börjar 22 augusti, 4 ggr är det vi ska ses.
Vad tyckte ni om dessa träffar? Bra information eller är det mycket man ska "dela med sig" bla bla- grejer? :-)
Kanske är olika från stad till stad. Jeje det blir nog bra, som sagt är säkert bra information man får, och träffar andra, förhoppningsvis runt samma ålder! Det stod att vi som inbjuds till dessa träffar har BF i början av oktober.
 
 
 
 
 
 
 

v.27

RSS 2.0