v.20

Går in i vecka 20 idag... halvvägs redan!  Kunde inte låta bli..

..va inne på H&M o kollade en snabbis på lunchen, åkte visst med lite hem ;)
Men man ska väl börja nånstans!?

Det är en...

..pöjk i magen!! :)  Allt såg fint ut, och beräknat datum är numer 9 oktober, som jag trott :)

Haha, både jag och Tobbe såg det innan hon sa att det va en liten snopp som syntes!
Häftigt!!


2 dgr kvar..

...till UL. Hoppas allt ser bra ut, och att h*n vänder sig åt rätt håll så man får se vad det är för nåt som bor i magen!! Tror och hoppas det kommer kännas verkligare efteråt, när man fått "bildbevis" ;)

Var faktiskt och kikade på barnvagn igår. Jag vill gärna ha en liten, lätt och smidig vagn. Som är lätt att få in och ur bilen/huset m.m. Samtidigt så är det ju höst och blir vinter så den ska ju klara lite snömodd också.
Emmaljunga och Brio (dom vi såg) tycker jag är stora och klumpiga. Såg en Teutonia som jag tyckte om, men ska nog åka till Trollhättan och kika, där har dom Mountain Buggy som svägerskan rekommenderade samt Crescent som verkar vara lite nättare i design. Annars har det inte inhandlats nåt annat än till bebis.
När köpte ni första sakerna till barnet? Och vad var det? :)Igår fick vi lite ryck här hemma och storstädade samt putsade fönster, grejade litegrann i trädgården.
Idag vid lunch ska jag göra en provsminkning inför bröllop, sen ska jag ut till mor o far och ta in posten. Kommer ju hem snart, vilket jag tycker e på tiden!!! Tror dom åkte den 3 mars, och kommer hem senast 15 maj. I höst får dom snällt hålla sig hemma, fast det tror jag nog dom vill!? :)Det här längtar jag till i sommar!! Och gärna sol till!! (detta är på kvällen)..Dessa fina...

..blommor fick jag av en tjej som jobbat med mig i höst/vinter. Hon hade fått reda på att jag var gravid av en annan tidigare anställd. Tyckte det var himlans gulligt av henne, det gjorde min dag!! :)På kortet stod detta...Snart helg!

Ska bli underbart skönt med helg igen. Även om jag bara jobbat 3 dagar denna veckan, har den känts lång och seg :(           
Inte särskilt mycket planerat,på söndag ska jag provsminka en tjej inför bröllop bara. Annars har jag nog nåt planerat varenda helg framöver maj/juni. Även om det är mestadels roliga grejer, kan jag känna mig stressad av att vara uppbokad...

Vi var förresten i Göteborg i helgen som var, lör-mån bodde på hotell, shoppade och åt gott. Skönt o bara komma iväg litegrann!slänger in ett kort på v.18 som jag tog igår.

Uppdatering, uppdatering, uppdatering!

Ja, kära ni. Det har hänt en del sen sist! Tänkte ge mig på att testa det här med bloggande igen, får se vad tålamodet säger ;)


Vi bor numera i hus, som sakta men säkert omvandlas till vårat hem, men den största omställningen är att det är ett barn på väg till våran familj!! Början av oktober är det beräknat.
UL nästa vecka, då får vi se om vi får nytt datum, och förhoppningsvis får vi se vem det är som bor i magen!!
Känns fortfarande väldigt overkligt detta!!!

   Första plusset jag gjorde på morgonen, var inte säker på att det var korrekt, så blev ett till på lunchen, men det va ett likadant plus så då borde det ju stämma ;)


   Här är första magbilden jag tagit i v.12, mestadels svullen :P
  Detta är i v.17 senaste kortet, börjar väl hända litegrann. (Båda korten är tagna på morgonen. Eftermiddagen sväller jag upp mer hahah...)

RSS 2.0