Jobb!

Jobbar o sliter haha ;) Men det är kul!!!!!! Kan inte sägas för ofta att ja tycker det!! Mår toppen!
Fick schemat för juni och jag jobbar lite sporadiskt som ja gjort nu, några dgr/timmar i veckan. OCH jag jobbar på MIDSOMMARAFTON hahahaha... jisses ,9.45-14.15... hallå!? Vem handlar på body shop på midsommarafton undrar jag?=) Jaja, det bara e så. Sen ska jag iväg på hårutbildning (?) i juni, nej inte riktigt som det låter. Ska lära mig allt om deras nya Ekologiska sortiment av hårprodukter,skojjigt =)
Juli och augusti däremot jobbar ja nästan varenda dag, dock inte hela dagar. Så kommer upp i 60% båda månaderna. Money money, gott.
Men, nu fick jag faktiskt frågan om jag ville vara ledig några dagar...och det passade sig så bra med schemat att jag kan vara ledig några dgr en av de veckor som Tobey e ledig. Får se hur många dgr jag kan med o ta.......
Torsdag är jag ju ledig givetvis, men sen jobbar ja fredag 9.30-16.30 plus lördag som ja jobbar själv. Spännande =)

Har sökt några distanskurser inför hösten, om det nu mot förmodan skulle bli så att jag får jobba kvar. Så kanske jag kan dryga ut kassan med lite studiebidrag/lån....men klant som jag är har ja tappat bort min pinkod till sidan där man söker, så jag kommer säkert inte hinna få nåt nytt innan tiden e ute...duktigt.

Usch börjar få ont i halsen oxå, hoppas att det går över fort. Hopp in i duschen! heeeej hopp


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0